Leksaker från Paw Patrol – någonting för alla

Ryder och hundarna i Paw Patrol har snabbt vuxit från en liten kanadensisk TV-serie till ett globalt fenomen med miljoner tittare runt om i världen. Producenterna bakom serien har även börjat producera leksaker och accessoarer, någonting som alla barn som tycker om Paw Patrol älskar.

I serien så får tittarna följa Ryder, en pojke som bor i ett stort hus tillsammans med sina bästa vänner, hundarna. Alla hundarna har sina egna specialiteter och yrken och tillsammans så löser teamet alla uppgifter och problem som invånarna i deras stad har, oavsett storlek eller allvar. Det kan vara att rädda människor från en sjunkande båt, att komma till undsättning till två vandrare som har hamnat i knipa eller att släcka en brand i stadens stadshus.

Med hjälp av Paw Patrol leksaker så kan barnen leva sig in i avsnittet och känna att de själva är med och påverkar handlingen. Alla leksaker är också direkta avbildningar av karaktärerna i serien, någonting som barnen verkligen älskar och som tar deras inspiration till lek till nya höjder.

Enormt utbud att välja bland

Utbudet inom Paw Patrol leksaker är enormt. Eftersom alla hundar har sin egen hundkoja som sedan förvandlas till ett fordon så säljs de flesta av leksakerna enligt en “köp en få två princip”. Du köper alltså hunden och fordonet tillsammans. Alla karaktärer finns avbildade som leksaker, så oavsett vem ditt barn har som favorit så kommer du kunna hitta en leksak med karaktären som ditt barn tycker mest om.  

Det finns även någonting för alla prisklasser. Det finns allting från små leksaker som bara föreställer hunden och deras fordon, till stora och komplicerade leksaker med många funktioner. Oavsett vad du väljer så är det viktigt att ha i åtanke att alla leksaker är designade för att vara exakt likadana som i serien.

Men det finns inte bara Paw Patrol leksaker att välja bland. Det finns även accessoarer såsom ryggsäckar och pennskrin. Detta kan vara perfekt för de första åren på förskolan eller skolan när det inte alltid är så lätt att få iväg barnen till skolan.